Om meg

Undertegnede er en 30+ år ung mann som i slutten av sitt sivilingeniør studie fattet stor interesse for børs og finans. Dette medførte at alle de siste sparepengene straks ble investert på Oslo børs i håp om at mine sårt tiltrengte sparepenger skulle gro til gull på kort tid. Så skjedde ikke, og heller ble det ikke noe særlig til avkastning det første halve året.

Men jeg ga ikke opp! I stedet valgte jeg å bruke mye tid på å lese meg opp på børs, finans og aksjer mens jeg egentlig burde brukt tiden på å skrive masteroppgave. Heldigvis ble masteroppgaven en suksess og jeg fikk i tillegg tilegnet meg en hel del kunnskap om aksjeinvesteringer på veien.

Siden jeg startet å jobbe for en stund siden, har jeg også hatt anledning til å investere mer midler på børsen. Med betydelig økt kunnskap innen aksjemarkedet så har investeringene mine endelig begynt å gi avkastning.

Som investor kan jeg nok beskrives som relativt risikovillig. Spesielt siden jeg har valgt å investere en stor del av min portefølje innen offshore sektoren på Oslo børs. Likevel er de fleste av mine investeringer vel gjennomtenkte og godt forankret i tekniske og fundamentale analyser.